Comisar de avarie

Ajutor în caz de accident rutier. Clienţilor le stă la dispoziţie linia "verde" de telefon 080008000 dedicată, care poate fi folosită gratuit in cazuri de accident sau defecte majore.
Clenţii vor fi sfătuiti la telefon de o echipa calificată care poate sa se deplaseze şi la locul accidentului pentru a asista clientul in vederea favorizării situaţiei lui chiar si atunci cînd clientul este considerat vinovat:

  • la declaraţiile făcute părţii adverse.
  • la declaraţiile făcute poliţiei rutiere.
  • pentru colectarea dovezilor suplimentare.
  • pentru estimarea pagubelor produse.
  • pentru a evita presiunile din partea celorlalţi participanţi la accidentul rutier.
  • pentru a acorda prim ajutor medical înaintea sosirei asistenţei medicale calificate.

Serviciul este completat de:

  • asistenţă tehnică la faţa locului in cazuri de defecte minore.
  • serviciul de tractare auto in cazuri de defecte majore.

În cazul in care maşina clientului a suferit defecte majore care împiedică deplasarea ulterioară, clientul are dreptul la o masina de clasa similara pentru o perioada 24 ore.
Deasemenea Auto Asist vă oferă suport pentru aranjarea lucrărilor de reparaţie efectuate de la garajul dealerului auto autorizat sau un alt service auto preferat de client.

CONSULTATII JURIDICE pentru probleme legate de accidente rutiere prin intermediul partenerilor noştri: Centrul de Consultaţii Juridice "Правозащита"

Consultanţă juridică şi reprezentare în probleme de natură comercială şi civilă: infiinţări/dizolvări firme, tranzacţii comerciale, somaţii de plată, litigii de muncă, partaj, succesiune, uzucapiune, divort, retrocedari, etc. Achitarea flexibilă a serviciilor: prin virament, numerar, credit. REPREZENTAREA CLIENŢILOR LA CURTEA EUROPEANĂ PENTRU DREPTURILE OMULUI. Servicii juridice prin ăn baza de abonament. Deasemenea oferim traduceri de acte de orice complexitate şi în cel mai scurt timp posibil.

Adresa Centrului de Consultaţii Juridice "Правозащита":
mun. Chişinău, str. Tighina, 65, etaj 2, oficiu 205,
tel. /+373 22/ 54-64-03, /+373/ 69259134, /+373/ 79813982.

Sondaj

Care servicii vă interesează cel mai mult?