Auto Club Asist oferă o varietate largă de servicii şi facilităţi menite să rezolve orice problemă întîlnită de conducătorii auto la drum. Deveniţi membru Auto Club Asist şi beneficiaţi de toate aceste servicii GRATUIT!

Asistenţă tehnică

Ajutor în caz de pană la drum. Scopul nostru major este să ajutăm şoferii oferindule un set intreg de servicii începînd de la cele mai simple informaţii utile pînă la soluţii complete pentru înlăturarea problemelor tehnice. Pentru a obţine ajutorul nostru este suficient să sunaţi la centrală la numărul de telefon 080008000 cu apel gratuit şi să ne comunicaţi despre incident.

Suport Online 24h

Suport online 24 de ore din 24, 365 de zile în an.
Pentru a solicita asistenţa noastră sunaţi la numărul de telefon 0 8000 8000 cu apel gratuit pentru membrii clubului sau la (022/079) 930808. La dispoziţia dumneavoastră vă stau operatori calificaţi şi instruiţi să vă ajute la rezolvarea oricărei probleme apărute în drumul dumneavoastră. În caz de necesitate o echipă mobilă se va deplasa la faţa locului în cel mai scurt timp posibil.

Tractări Auto

Tractarea automobilului se efectuiază prin transportarea acestuia cu autoplatforme specializate.
Pe parcursul transportării automobilul se fixează pe platforma autospecialei cu funii speciale elastice şi cu un lanţ suplimentar de siguranţă. În acest mod la transportare se elimină orice posibilitate de defectare a suspensiei.

Servicii pentru Companii

Servicii de asistenţă tehnică corporativă: Auto Club Asist vă propune condiţii flexibile şi avantajoase de colaborare în domeniul de asistenţă tehnică rutieră, evacuare şi transportare auto. Este vorba de contracte de durată pentru centre de service auto, dealeri auto, companii de asigurări auto şi alte tipuri de clienţi corporativi, adaptate la necesităţile clientului.

Comisar de avarie

Ajutor în caz de accident rutier. Clienţilor le stă la dispoziţie linia "verde" de telefon 080008000 dedicată, care poate fi folosită gratuit in cazuri de accident sau defecte majore.
Clenţii vor fi sfătuiti la telefon de o echipa calificată care poate sa se deplaseze şi la locul accidentului pentru a asista clientul in vederea favorizării situaţiei lui chiar si atunci cînd clientul este considerat vinovat:

Administrare Flota Auto

Dumneavoastră folosiţi maşinile şi noi ne ocupăm de restul!
Prin externalizarea serviciului de administrare a parcului auto pentru firme, instituţii şi chiar persoane fizice, noi vă oferim libertatea de a vă ocupa mai mult timp de afacerea dumneavoastră, parcul auto ramînînd în grija noastră.