Programe Parteneriat

Iniţiativă de Colaborare

  • Comercializaţi produse şi servicii auto şi doriţi să oferiţi un serviciu în plus?
  • Dispuneţi de un parc auto propriu şi sunteţi în căutare de asistenţă tehnică?
  • Doriţi să reduceţi chetuielile la produse auto (carburanţi, piese, asigurări)?

Auto Club Asist este soluţia perfectă!

Parteneriat. GazAuto Import s.r.l.

Compania GasAuto Import S.R.L. oferă clienţilor săi fideli un serviciu bonus: "GazAuto Auto Asist". Un singur card, multe privilegii:  asistenţă tehnică şi informaţională la drum la orice oră de zi sau noapte, tractare auto non-stop, auto service, reduceri la o gamă largă de produse şi servicii auto.

Parteneriat. Artas s.r.l.

Compania de Asigurări ARTAS SRL oferă noilor săi clienţi precum şi clienţilor fideli un cadou: "ARTAS Auto Asist Card", care oferă servicii de asistenţă tehnică rutieră operativă şi diverse reduceri, În aşa fel clienţii primesc încă o dovadă în plus pentru alegerea lor corectă

Parteneriat. AVR Rent A Car s.r.l.

Compania de închirieri auto AVR Rent a Car foloşte cu success serviciile de asistenţă tehnică de la Club Auto Asist ® pentru parcul său de maşini. Astfel clienţii lor se simt mai în siguranţă cu un autoturism închiriat de la "AVR Rent a Car". Un alt avantaj pentru clienţi este reducerea la carburanţi.

Parteneriat. MAIB Leasing s.a.

Compania MAIB-Leasing S.A. oferă fiecărui cumpărător de automobil in leasing un serviciu suplimentar: "MAIB Auto Asist Card". Clienţii lor beneficiază 24h/24h de serviciile prestate de Club Auto Asist ® : asistenţă tehnică rutieră operativă, tractare auto, precum şi diverse reduceri.

Parteneriat. Austrian Airlines

Austrian Airlines îşi multumeste clienţii săi pentru fidelitate şi în semn de recunoştinţă le face cadou celor mai activi 300 de călători cardul de asistenţă tehnică rutieră Auto Club Asist. Acum clienţii lor se simt în siguranţă atît în aer cît şi pe pămînt. Welcome onboard!

Parteneriat. Carauş E.D.

Compania Caraus E.D. oferă clienţii săi nu numai produse auto de calitate dar şi un serviciu suplimentar: "Автостекла Auto Asist". care oferă servicii de asistenţă tehnică rutieră operativă şi diverse reduceri de la partenerii clubului.

Parteneriat. Ancoraj Sistem s.r.l.

Compania Ancoraj Sistem S.R.L. oferă fiecarui cumpărător un serviciu bonus: "Ancoraj Auto Asist Card". La fel ca şi în cazul MAIB Leasing, toţi clienţii societăţii Ancoraj Sistem beneficiază de toată gama de servicii 24h/24h din partea Club Auto Asist ®.