Oferta "LA DRUM"

Troubles on the road? Auto Club Asist oferă servicii de asistenţă la drum pentru toţi şoferii, indiferent dacă sunteţi sau nu membru al clubului. Serviciile sunt gratuite pentru membrii clubului. Pentru a deveni membru, este suficient să sunaţi la centrala clubului la numărul de telefon (022/079) 930808. Operatorii noştri vor răspunde la orice întrebare legată de abonament.

Cardul de membru vă îndreptăţeşte să folosiţi serviciile noastre practic din momentul încheierii contractului în limitile stabilite de abonamentul ales. Numărul de solicitări la serviciul de asistenţă tehnică şi serviciul de tractare este NELIMITAT pe perioada abonamentului.

Dacă deja sunteţi membru puteţi apela la serviciile noastre ori de câte ori aveţi nevoie. Dacă însă nu sunteţi membru al clubului, în cazul când sunteţi în pană puteţi apela la serviciile noastre având opţiunea să achitaţi numai serviciul prestat sau să deveniţi membru al clubului chiar la faţa locului achitând abonamentului anual, în acest fel primind serviciul în mod gratuit ca şi cum aţi fi fost deja membru al clubului. În cazul în care nu dispuneţi de suma necesară să achitaţi abonamentul anual la faţa locului aveţi posibilitatea să achitaţi diferenţa de bani dintre costul abonamentului şi costul serviciului prestat în următoarele 3 zile la sediul clubului.