Ce este Auto Club Asist?

Auto Club Asist vine in sprijinul şoferilor aflaţi în dificultate cu servicii profesionale menite să rezolve orice problemă in cel mai scurt timp posibil. Sarcina noastra de bază este asistenţa tehnică rutieră pentru toţi şoferii.

Auto Club Asist şi-a început activitatea în anul 2005 cu servicii de tractări auto şi vînzare de piese auto. La acel moment Clubul era cunoscut sub numele de TehnoGum. În 2005 firma a achiziţionat prima autospecializată pentru transport auto. Reacţionînd prompt la cererea pieţii, pentru a face faţă la volumul de comenzi, în anul următor firma a mai achiziţionat o autospecializată. Începînd cu anul 2008 firma s-a extins în servicii de asistenţă tehnică, totodată direcţia de vînzare de piese auto a fost închisă. Direcţia principală a companiei a devenit asistenţă tehnică şi transport auto. Pentru a completa imaginea firmei a fost luată decizia de a schimba numele firmei. În anul 2008 a fost infinţată compania Auto Asistenţă SRL. Tot din acest an compania este cunoscută în formula de Autoclub promovînd marca Auto Club Asist.

În prezent Auto Club Asist este cel mai mare club de automobilişti din Moldova, oferind un set  complet de servicii de asistenţă tehnică rutieră  cu acoperire naţională si internaţională cu propria sa flota de maşini şi camioane specializate. Datorită nivelului de calitate ridicat al serviciilor, profesionalismului şi rapiditătii Clubul Auto Asist are astăzi parteneri de afaceri firme mari, cu renume, din ţară şi de peste hotare.

Sondaj

Cum aţi aflat despre Autoclub?
 

Vizitatori Online

Avem 55 vizitatori online